Teresa, organizator de grup, Anglia

Casa Rehoboth a fost vreme de câţiva ani gazda taberelor noastre pentru familii. Gazdele noastre de la Rehoboth s-au descurcat foarte bine cu grupul nostru de o sută de participanţi care a inclus o echipă internaţională şi copii de diferite vârste. Cazarea şi facilităţile sunt foarte bune dar ceea ce ne-a făcut să revenim an după an a fost superba zonă muntoasă şi chiar şi mai important personalul extraordinar care a făcut tot ce i-a stat în putinţă să ofere familiilor din grupul nostru o vacanţă minunată, inclusiv rezolvând tot felul de cereri mai deosebite şi punându-ne la dispoziţie lucrurile de care aveam nevoie pentru organizarea diferitelor evenimente în cadrul spaţiosului complex. Complexul Rehoboth este o casă de vacanţă cu adevărat deosebită.

Andreea, Timișoara, România

Prima noastră vizită la Complexul Reheboth a fost la un sfârşit de săptămână cenuşiu din luna februarie când natura nu şi-a dezvăluit farmecul şi frumuseţea. Chiar şi aşa, eu şi soţul meu am fost impresionaţi de standardele înalte ale complexului, de camerele calde şi perfect curate, de mâncarea delicioasă şi de ospitalitatea veritabilă a gazdelor. Ne-am întors la Rehoboth cu întreaga familie vara, când frumuseţea zonei ne-a tăiat respiraţia. Eram fericiţi să stăm pur şi simplu pe terasă şi să ne încărcăm bateriile cu splendoarea locului dar când am început să explorăm zona pe jos şi cu maşina ne-am dat seama câte are de oferit. Am fost încântaţi şi de terenurile de sport, mai ales soţul şi fiul meu, care a uitat pentru o vreme de telefon şi tabletă. Am revenit la Valea Drăganului încă şapte veri şi ne-am adus şi prietenii cu noi. Datorită facilităţilor, zonei şi gazdelor extraordinare, Rehoboth este un loc în care dorim să revenim din nou şi din nou.

Larry, USA

Călătorind din SUA, în ultimele 5 veri, am avut ocazia să fiu oaspetele Casei Reheboth. Împreună cu alţi prieteni români şi americani, am fost încântat de peisajul superb şi de zona muntoasă şi răcoroasă. Completând frumuseţea peisajului, vilele şi cabanele complexului oferă condiţii impecabile de cazare. Fiecare cameră este curată, bine echipată şi liniştită. După cum e de aşteptat la un complex de acest calibru, mâncarea servită la restaurant are o foarte bună calitate şi cantitate. Însă elementul esenţial în acest complex superb este personalul cald şi amabil care ne-a făcut să ne simţim bineveniţi, să ne simţim ca acasă în refugiul nostru montan. Deja mă gândesc cu bucurie la următoarea şedere la Valea Drăganului.

David, 15 ani, Arad, România

Am crezut c-o să mă plictisesc la Complexul Rehoboth pentru că n-aveam TV în cameră dar de fapt am şi uitat de asta fiindcă mi-am petrecut tot timpul pe terenurile de sport cu prietenii şi în drumeţii. Cel mai mult mi-a plăcut să joc baschet şi paint ball şi în câteva dimineţi ne-am trezit destul de devreme ca să alergăm înainte de micul dejun. În timpul zilei am avut activităţi în aer liber sau în sala de conferinţe şi într-o seară am făcut un foc de tabără fantastic. Îmi place cât de larg şi de frumos e totul la Valea Drăganului, simţi că ai loc să cutreieri pe afară în spaţiul Complexului, nu se compară cu un hotel în care ai la dispoziţie doar camera ta. Am început să vin în tabără la Valea Drăganului când aveam doar 7 ani şi Complexul Rehoboth e pur şi simplu cel mai bun loc pentru tabăra noastră.

Monica Vlad, Cluj, România

În decursul celor aproximativ 10 ani de implicare voluntară în organizarea de tabere de vară pentru copiii, Casa de Vacanţă Rehoboth s-a dovedit a fi, an de an, locaţia potrivită. În perimentru administrat de Fundaţia Emanuel, am găsit mereu facilităţile necesare pentru a desfăşura o mare varietate de activităţi pentru copii. În fiecare an, am fost întâmpinaţi şi trataţi cu multă căldură de personalul fundaţiei, care ne-a oferit un spaţiu de cazare curat şi confortabil, şi a pregătit pentru noi meniuri variate, echilibrate şi sănătoase. Casa de vacanţă Rehototh a devenit un loc îndrăgit atât de liderii voluntari, cât şi de copiii care aşteaptă cu nerăbdare fiecare tabără de vară. E un loc în care revin cu drag nu doar pentru taberele de vară, ci cu fiecare ocazie pe care o am.

Anca, Cluj, România

Organizăm conferinţe la Fundaţia Emanuel din Valea Drăganului, de mai bine de 10 ani. În fiecare an avem participanţi din toată ţara şi din afara ei. Este locaţia perfectă pentru noi pentru că îmbină perfect spiritul unei vacanţe cu nevoile acomodării a peste 200 participanţi: Linişte, într-un peisaj relaxant... Capacitate mare de cazare, un restaurant modern şi mâncare bună şi îndestulătoare; toate ne îndeamnă să mai venim încă o dată. Personalul este profesional, eficient şi prietenos. Atât participanţii cât şi noi, organizatorii suntem mulţumiţi de colaborarea cu Fundaţia Emanuel.

Marius Zirbo, Cluj, România

De peste 5 ani organizăm conferinţe și evenimente, iar Casa de Vacanța Rehoboth e locul ideal pentru asta. Un complex cu toate facilitațile necesare, mâncare proaspată și bună, localizat în mijlocul naturii, având condiții de cazare excelente, e tot ce îți dorești pentru o conferință reușita.